header banner
Default

Bitget-oorsig


Demo accounts om te oefenen

Klantenservice is goed bereikbaar

Een grote hoeveelheid verschillende handelsparen

Copy trading

Mogelijkheid om aan algorithmic trading te doen

Cryptocurrencies worden op Bitget veilig opgeslagen

Je kunt niet storten en opnemen in de vorm van fiatgeld

Niet super toegankelijk voor beginners

dot-pattern-light

Bitget is een in 2018 opgerichte cryptocurrency exchange die zich voornamelijk richt op het aanbieden van derivatenhandel, zoals futures en opties. Het platform is gevestigd in Singapore en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste cryptocurrencyexchanges wereldwijd op het gebied van derivatenhandel. Bitget heeft een breed scala aan producten en diensten, zoals spot trading, futures trading, opties trading en staking. Hierdoor is het een aantrekkelijke optie voor zowel beginnende als gevorderde handelaren. Bovendien is Bitget continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van haar diensten, wat bijdraagt aan een betrouwbare en gebruiksvriendelijke handelservaring. 

Klantbeoordeling

VIDEO:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over Bitget en prijzen de gebruiksvriendelijkheid, lage kosten en snelle transacties van het platform. Wel krijgt Bitget slechts 2,8 sterren op Trustpilot. Klachten die op dit platform binnenkomen gaan vooral over klantenservice die niet op orde zou zijn.

Bitget review scoort een 2,8 uit 296 reviews.

2,8

Bitget Bitget Bitget Bitget Bitget

bitget_review_klant_beoordeling

Wij hebben zelf Bitget uitvoerig getest en zijn over het algemeen positief verrast. Het platform is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken, wat de handelservaring aangenaam maakt. Daarnaast biedt Bitget een groot aantal handelsparen aan, wat het mogelijk maakt om in verschillende cryptocurrencies te handelen. De aanwezigheid van een demomodus is zeer nuttig voor beginnende handelaren die hiermee risicoloos kunnen oefenen voordat ze echt geld inzetten.

De handelsmogelijkheden zijn uitgebreid, met spot trading, futures trading en opties trading. Voor ervaren handelaren zijn er geavanceerde handelsstrategieën mogelijk, zoals margin trading en het gebruik van hefbomen. Bitget heeft ook een copy trading-functie, waarmee handelaren de strategieën van succesvolle handelaren kunnen kopiëren.

Dit copy trading is een van de zaken die Bitget echt uniek maakt. Het stelt gebruikers namelijk in staat om als het ware passief inkomen te verdienen door automatisch trades van andere handelaren op Bitget te kopiëren.

Een ander pluspunt van Bitget is de staking-functie, waarbij gebruikers kunnen profiteren van passief inkomen door hun cryptocurrencies te ‘staken’. Dit is een goede manier om extra rendement te behalen zonder actief te handelen.

Handelskosten bij Bitget

De handelskosten bij Bitget zijn concurrerend en behoren tot de laagste in de markt. Ze hanteren een maker-taker model, waarbij makers (degenen die orders plaatsen) en takers (degenen die orders uitvoeren) verschillende kosten betalen. De exacte kosten zijn afhankelijk van het handelsvolume, maar liggen doorgaans tussen de 0,03% en 0,07%.

Maker fee Taker fee
Spot trading 0,1% 0,1%
Futures trading 0,02% 0,06%
Ik had een vraag over het aanmeldproces en werd via de live chat vrij snel geholpen.
– Anoniem

Klantenservice bij Bitget

Bitget heeft een uitstekende klantenservice die 24/7 bereikbaar is via live chat, e-mail en telefonisch. Daarnaast beschikt het platform over een uitgebreide FAQ-sectie waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Wij hebben de klantenservice getest en ontvingen snel en duidelijk antwoord op onze vragen. Onze ervaring wijkt hierin dus af van de ervaringen van gebruikers op Trustpilot.

dot-pattern-white

exchange-review-stores

Bitget app ervaring

De Bitget app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers en biedt een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface. De app stelt handelaren in staat om eenvoudig hun account te beheren, transacties uit te voeren en de markt te volgen.

Snel en makkelijk crypto traden

VIDEO:

Bitget maakt het eenvoudig om snel en gemakkelijk cryptocurrencies te verhandelen. Het platform is intuïtief en geschikt voor zowel beginners als ervaren handelaren. Zeker de demo-accounts kunnen goud waard zijn. Beginners kunnen op deze manier leren handelen en beleggen, zonder dat zij financieel risico lopen.

Dat gezegd hebbende bevat het Bitget handelsplatform ook meer dan genoeg functies voor de meer ervaren handelaar. Voor ieder wat wils dus.

bitget_app_screenshots_869x652

Stap 1

VIDEO:

Het registratieproces bij Bitget is eenvoudig en snel. Gebruikers moeten een e-mailadres of telefoonnummer opgeven, een wachtwoord instellen en de accountverificatie voltooien

Stap 2

VIDEO:

Na het voltooien van de verificatie kan men direct beginnen met handelen. Voor het opnemen van grotere bedragen en toegang tot geavanceerde functies moeten gebruikers hun identiteit verifiëren door middel van het KYC-proces (Know Your Customer).

Stap 3

VIDEO:

Dit proces omvat het verstrekken van persoonlijke gegevens en het uploaden van identificatiedocumenten, zoals een paspoort of rijbewijs. Wat Bitget enigszins onderscheidt van andere exchanges is dat de meeste functionaliteiten gewoon beschikbaar zijn zonder dat gebruikers dit KYC proces hebben doorlopen. Mocht dat iets zijn wat je belangrijk vindt, dan is Bitget zeker interessant.

Bitget hecht veel waarde aan de veiligheid van haar platform en gebruikers. Het platform maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën, zoals SSL-codering, cold storage en meervoudige authenticatie. Daarnaast voert Bitget regelmatig interne en externe beveiligingsaudits uit om de veiligheid van haar systemen te waarborgen.

Bovendien maakt Bitget gebruik van een risicobeheersysteem om ongewone handelsactiviteiten te detecteren en zo de kans op hacks en andere veiligheidsincidenten te verkleinen. Bitget heeft tot op heden geen grote veiligheidsincidenten meegemaakt, wat het vertrouwen in het platform vergroot.

In het licht van de bovenstaande maatregelen kunnen we concluderen dat Bitget een veilig en betrouwbaar platform is om cryptocurrency te verhandelen. Echter, het is altijd belangrijk om eigen onderzoek te doen en voorzichtig te zijn bij het kiezen van een cryptocurrency exchange.

Bitget maakt gebruik van geavanceerde beveiliging met behulp van SSL-codering.

Een deel van de tegoeden die Bitget in beheer heeft worden offline bewaard voor meer veiligheid.

Het is bij Bitget niet mogelijk om te betalen met toonaangevende Europese betaaloplossing, waaronder iDEAL. Sterker nog, het is ook niet mogelijk om fiatgeld via een andere betaalwijze te storten op Bitget. Je zult dus je cryptocurrencies van een ander platform naar Bitget moeten sturen.

Niet alle functionaliteiten zullen beschikbaar zijn als je je niet verifieert, maar het overgrote deel wel. In de basis is het dus niet noodzakelijk om je te verifieren bij Bitget, in tegenstelling tot veel andere exchanges op de markt.

Twee-factor authenticatie (2FA) is een beveiligingsproces waarbij je een ‘authenticator code’ gebruikt als je in wilt loggen, om je account bij Bitget extra goed te beveiligen. Deze code wordt bijvoorbeeld gemaakt op een authenticator app op je telefoon.

De diensten van Bitget zijn beschikbaar vrijwel overal ter wereld. Ook in Belgie kunnen mensen zich dus aanmelden bij de cryptobeurs uit Singapore.

Bij Bitget is het mogelijk om jouw proof-of-stake coins zoals Cardano (ADA), Polkadot (DOT) en Solana (SOL) te staken om zo rente te ontvangen. Het aanbod van Bitget hierin doet niet onder voor de concurrentie.

Sources


Article information

Author: Ricky Davis

Last Updated: 1702642442

Views: 997

Rating: 3.8 / 5 (80 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ricky Davis

Birthday: 2003-12-21

Address: 76960 Heather Canyon, West Maria, IN 28953

Phone: +4424665094156934

Job: Article Writer

Hobby: Tea Brewing, Geocaching, Knitting, Bird Watching, Tennis, Mountain Climbing, Amateur Radio

Introduction: My name is Ricky Davis, I am a dazzling, forthright, ingenious, lively, multicolored, clever, strong-willed person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.